Inzamelen grof afval

KAPELLE - De grof afvalroute wordt twee keer per jaar gereden. De eerstvolgende keer is op dinsdag 10 oktober. Aanmelden van grof afval kan bij de ZRD afdeling Klantenservice tot maandag 9 oktober 12.00 uur via 0900 – 44 33 333.

De grof afvalroute is alleen bestemd voor huishoudelijk afval. Bedrijfsafval wordt niet meegenomen. Niet alle afval kan worden meegenomen. Wat bijvoorbeeld wel meegenomen wordt is REST-afval, koelkasten en vriezers, overig wit-en bruingoed, tuinafval, metalen, hout, meubels. Het hout en tuinafval moet wel gebundeld aangeboden worden. Wat niet wordt meegenomen is onder andere grond, puin, bouw- en sloopafval, glas, asbest en Klein Chemisch Afval (KCA).

Uw grof afval wordt niet allemaal gratis meegenomen. De eerste kubieke meter is wel gratis, maar voor iedere extra kubieke meter wordt een tarief van € 12,– in rekening gebracht. De kosten moeten bij het ophalen aan de chauffeur worden afgerekend.

Aanbieden

Zet het afval voor 07.00 uur aan de weg. Let op: Biedt u meer aan dan 1 m³ , dan moet u thuis zijn om de kosten te betalen. De chauffeur bepaalt hoeveel kubieke meter afval u aanbiedt.

U kunt uw grof huishoudelijk afval ook zes dagen per week gratis inleveren op de Milieustraat van het O.L.A.Z. aan de Dijkwelseweg 1A. Ook klein chemisch afval kan daar worden ingeleverd.

Openingstijden Milieustraat

Doordeweeks van 10.00 tot 12.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Lees ook:Grof afval!
Lees ook:Betalen voor ophalen grof huishoudelijk afval!
Lees ook:Digitaal aanmelden grofvuilroute gemeente Reimerswaal!
Lees ook:Online aanmelden grofvuilroute!
Lees ook:Ophaaldata chemisch afval!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>