Werkzaamheden begraafplaats

THOLEN – De gemeente Tholen voert tot en met vrijdag 13 oktober werkzaamheden uit op de begraafplaats in Scherpenisse. De werkzaamheden worden uitgevoerd op werkdagen van 7.30 uur tot 18.00 uur. Op deze tijden is de begraafplaats niet toegankelijk. Na 18.00 uur en op zaterdag en zondag is de begraafplaats zoals gebruikelijk van zonsopgang tot zonsondergang toegankelijk.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit het herbegraven van 113 graven. Hiervoor wordt op de begraafplaats een verzamelgraf gerealiseerd. De rechthebbenden c.q. nabestaanden zijn hier zorgvuldig over geïnformeerd en hebben hier toestemming gegeven en afstand gedaan van hun rechten. Later wordt een gedenkteken op het verzamelgraf geplaatst. Hierop worden namen, geboortedatums en overlijdensdatums vermeld. Te zijner tijd worden de graven opnieuw in gebruik genomen.

Lees ook:Werkzaamheden begraafplaats Stavenisse!
Lees ook:Werkzaamheden begraafplaatsen!
Lees ook:Werkzaamheden begraafplaatsen!
Lees ook:Verwijderen grafmonumenten!
Lees ook:Uitbreiding begraafplaats!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>