Vacatures Adviesraad Sociaal Domein Middelburg

MIDDELBURG - De Adviesraad Sociaal Domein zoekt betrokken inwoners van de gemeente Middelburg die kennis of ervaring hebben in het sociaal domein.

De Adviesraad Sociaal Domein (ASD) adviseert het college van burgemeester & wethouders van de gemeente Middelburg, gevraagd en ongevraagd, over de beleidsontwikkeling en -uitvoering van het sociaal domein. Daarbij gaat het om Jeugd en Onderwijs, Mobiliteit en Toegankelijkheid, Werk en Inkomen, Welzijn en Mantelzorg en Wonen en Leefomgeving.
Om alle aandachtsvelden voldoende te kunnen volgen, streeft de ASD naar een bezetting van 12 leden, die gezamenlijk kennis of ervaring hebben op het gehele sociale domein.

De gemeenten Vlissingen en Veere hebben eveneens een adviesraad. De drie adviesraden werken samen voor de onderwerpen die door de Walcherse gemeenten gezamenlijk worden aangepakt.

Waar is de adviesraad naar op zoek?

De adviesraad is op zoek naar drie nieuwe leden die óf zelf ervaring hebben op één of meer van de aandachtsgebieden of leden die door hun werkervaring relevante kennis hebben opgedaan.
De adviesraad streeft naar een vertegenwoordiging van alle leeftijdsgroepen dus ook jongeren worden van harte uitgenodigd.

Waar bestaan de werkzaamheden uit?

De werkzaamheden van de raadsleden bestaan uit het bijwonen van vergaderingen, het deelnemen aan werkgroepen, het onderhouden van contacten met de Middelburgse samenleving en het volgen van de ontwikkelingen in het sociaal domein. De inzet voor de adviesraad wordt geraamd op zes tot acht uur per week.
De leden ontvangen een maandelijkse vrijwilligersvergoeding van de gemeente Middelburg.

Heeft u interesse?

Wilt u zich aanmelden voor de adviesraad? U kunt uw interesse kenbaar maken bij Bart van Dijk, secretaris van de ASD. Dit kan via mail [email protected] of telefonisch
(06) 427 22 395. Kijk voor meer informatie over de raad op www.adviesraadsociaaldomeinmiddelburg.nl

Lees ook:Vrijwilligers Adviesraad Sociaal Domein gezocht!
Lees ook:WMO-raad Veere zoekt nieuwe leden
Lees ook:Walcherse gemeenten samen vooruit in sociaal domein
Lees ook:Kapelle zoekt sociaal en maatschappelijk betrokken mensen voor haar nieuwe Adviesraad voor Elkaar!
Lees ook:Adviesraad voor Elkaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>