Digitale kaart Sluis online

SLUIS – De digitale sociale kaart  van de gemeente Sluis is sinds deze week online. Hierop kunt u makkelijk maatschappelijke organisaties en instellingen vinden, van Apotheek tot Zwembad. Kijk op sluis.socialekaartnederland.nl voor het aanbod aan zorg, welzijn, onderwijs, kinderopvang, cultuur, sport, recreatie en nog veel meer. De kaart is ook te bekijken op deze website via de link onder de button Porthos Sluis. 

 

De digitale sociale kaart, dé wegwijzer voor inwoners en professionals!

Lees ook:WeHelpen in Sluis!
Lees ook:Digitale kaart wegwerkzaamheden en evenementen!
Lees ook:Huiselijk geweld en kindermishandeling!
Lees ook:Begroting gemeente Hulst uit de “boeken”!
Lees ook:WeHelpen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>