Nacht van de Nacht Kapelle

KAPELLE – De Natuur- en Milieufederaties houden zaterdagavond 28 oktober voor de 13e keer de Nacht van de Nacht. Op tientallen plaatsen in Zeeland worden deze nacht de lichten gedoofd, om zo aandacht te vragen voor lichtvervuiling en de mogelijkheden om deze vorm van vervuiling terug te dringen.

Burgers en bedrijven uit de gemeente Kapelle worden gevraagd mee te doen met dit evenement door in de Nacht van de Nacht zoveel mogelijk niet noodzakelijke verlichting te doven. Meer informatie over de Nacht van de Nacht 2017 kunt u vinden op de website www.nachtvandenacht.nl.

Lees ook:Carbid schieten!
Lees ook:Carbid schieten! + film
Lees ook:Goes doet licht uit
Lees ook:Nacht van de Nacht!
Lees ook:Nacht van de nacht in Veere

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>