Hulpdiensten trainen

VLISSINGEN – Medewerkers van Veiligheidsregio Brabant Zuidoost treinen woensdag 25, vrijdag 27 oktober, woensdag 1 en vrijdag 3 november in Vlissingen. De officieren van dienst van brandweer, politie, gemeente en ambulance zijn dan op straat in de omgeving van het Arsenaal, de Oranjedijk en De Ruyterhaven.

Zij arriveren met kleine hulpverleningsvoertuigen (maximaal formaat van een busje) tussen 8.30 en 9.00 uur. Rond het middaguur vertrekken ze weer. Er zal geen lawaai worden geproduceerd door de hulpverleners.

Lees ook:Meisje omver geblazen door windvlaag van busje!
Lees ook:Eerder vermiste Johnny Obbens (16) uit Vlissingen is terecht!
Lees ook:Goesenaren schilderen Koning Willem-Alexander voor stadhuis!
Lees ook:Frontale botsing in Kruiningen!
Lees ook:Verwarring over drenkeling Schroebrug of Sloebrug!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>