Uit met de buren

VLISSINGEN  – Net over onze grens in België slaan steeds meer steden en gemeenten de handen in elkaar in het vrijetijdsveld, en dat kan ook in Zeeland! Het ‘UiTnetwerk’, opgericht om met gebundelde krachten meer mensen meer goesting te geven in meer cultuur- en vrijetijdsactiviteiten, beslaat ondertussen meer dan 90% van alle gemeenten in Vlaanderen. Daarom is er dinsdag 21 november van 14:00-17:00 uur een bijeenkomst in het Vlissingse CCXL Theater

Daarbij wordt de regionale cultuuren vrijetijdsinformatie verzameld op één gezamenlijke UiTdatabank en gepubliceerd op meer dan 500 publicatiekanalen, en dat allemaal onder het gemeenschappelijke en herkenbare UiTlogo. Maar waarom een netwerk? Omdat vele handen niet alleen licht werk, maar ook (een) effectief (net)werk maken. Maar waarom steden en gemeenten? Omdat onderzoek aantoont dat mensen voor hun vrijetijdsbesteding voornamelijk dicht bij huis blijven. Dat maakt van hen dé ambassadeurs om het cultuur- en vrijetijdsaanbod tot aan de voordeur te brengen. Hun regionale cultuuren vrijetijdsinformatie wordt samen en door de lokale organisatoren verzameld in de gezamenlijke UiTdatabank en gepubliceerd op tal van publicatiekanalen. Het is bovendien door het gemeenschappelijke UiTlogo zeer herkenbaar voor het publiek. Ook in Zeeland is er heel veel te zien en te beleven. Is UiT dan ook iets voor Zeeland? Kan Zeeland daarmee de eerste buitenlandse UiTpartner/UiTnetwerk worden? Kom meer te weten over UiT in Vlaanderen en wat het kan betekenen voor jou. Meer informatie

Aanmelden voor 13 november 2017 via [email protected] UiT met onze buren?! Programma 14:00 uur Inloop 14:30 uur Presentatie UiT met onze buren Welkom namens de initiatiefgroep door Dick van den Bout, ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland UiT in Vlaanderen en UiT in Zeeland door Julie Meiresonne en Wim d’haeyer, Cultuurnet/Publiq Ervaring UiT in Meetjesland door Stefanie De Pauw, Comeet Q&A gemodereerd door Myrthe Jansen, ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland 16:00 uur Netwerkborrel

Lees ook:Contacta Goes
Lees ook:Zeeuwse arbeidsmarkt trekt aan
Lees ook:Zeeland: Géén Belgische kilometerheffing auto’s!
Lees ook:Energy Battle en EnergieCafé!
Lees ook:35 miljoen euro voor invoering Participatiewet!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Uit met de buren

  1. Willem van den Broeke

    Aanmelden voor Uit met de buren

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>