Omroep Zeeland: HD kwaliteit

OOST-SOUBURG - Alle digitale tv-klanten van DELTA kijken sinds afgelopen maandag  naar Omroep Zeeland in de beste beeld- en geluidskwaliteit. Met de regionale omroep in HD wordt een volgende stap gezet in de digitale Zeeuwse toekomst.

DELTA breidt zijn digitale zenderpakketten (met én zonder smartcard) uit met Omroep Zeeland in HD. Het digitale zenderpakket met smartcard (60 digitale zenders) wordt uitgebreid naar 28 HD-zenders. En om alle digitale tv-kijkers te laten genieten van de beste kwaliteit Zeeuwse live uitzendingen zoals het Topsportgala, Vestrock en andere programma’s voegt DELTA de nieuwe HD-zender óók toe aan het digitale pakket zonder smartcard (30 digitale zenders). Naast NPO 1, 2 en 3 is ook voor deze groep klanten Omroep Zeeland op kanaal 11 in HD te bekijken.

Lees ook:Digitaal kijken zonder smartcard!
Lees ook:Discovery, Eurosport, TLC en ID terug
Lees ook:Eurosport pas na Olympische Winterspelen terug
Lees ook:Allemaal digitaal
Lees ook:Ziggo Sport Totaal voor alle digitale tv-abonnees DELTA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>