Kerstcircus Goes

GOES – Directeur Robert Zinnecker van Circus Barani heeft afgelopen maandagavond aan Zeeland.Blog laten weten dat zijn gezelschap wederom Kerstcircus Goes gaat verzorgen. Dat is van 22 december tot en met 7 januari.
Naar verwachting komt het kerstcircus net als vorige keer op het Molenplein. In de show uiteraard veel dieren en onder andere ook clownerie en acrobatiek. De familie Zinnecker doet actief mee in de show en is ook achter de schermen volop actief. Zelf bezocht ik afgelopen editie een voorstelling en genoot van de kwaliteit, inzet en enthousiasme. Later meer op deze website.

Lees ook:Kerstcircus Goes een blijvertje?
Lees ook:Circus Renz International in Renesse!
Lees ook:Hooggeëerd publiek: Groot Kerstcircus Zeeland in Vlissingen is gestart!
Lees ook:Talentenjacht in Kerstcircus Goes – UPDATE
Lees ook:Groot Kerstcircus Zeeland voor de 5e keer in Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>