Intocht Sinterklaas

MIDDELBURG – De pakjesboot brengt Sinterklaas zaterdag 18 november weer naar Middelburg. Samen met zijn Pieten zet Sinterklaas rond 13.30 voet aan wal bij de Punt (gedenknaald aan de Rouaansekaai) en wordt hij welkom geheten door burgemeester Harald Bergmann.

Evenals andere jaren wordt het weer gezellig druk rond de Beatrixbrug. Wij hopen ook dit jaar weer op veel kinderen die vol verwachting uitkijken naar de aankomst van Sinterklaas. Na ontvangst zullen de Sint en de Pieten een ronde doen door de stad richting de Markt. Op de Markt zelf begint omstreeks 14.30 een programma dat zal duren tot ongeveer 16.00 uur.

De Stichting Evenementen Middelburg organiseert de intocht. Kijk voor meer informatie over de route op de website van de stichting. Via de facebookpagina van de SEM kun je in het stadhuis ook een ontmoeting met de Sint en de hoofdpiet winnen.

Lees ook:Pakjesboot brengt Sinterklaas weer naar Middelburg!
Lees ook:Sinterklaas komt 17 november naar Middelburg!
Lees ook:Middelburgse Sint…met zwarte Pieten!
Lees ook:Gelukkig! Sinterklaas komt ook naar Middelburg!
Lees ook:Sinterklaas vaart richting Vlissingen en…Oost-Souburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>