Omroep Zeeland op Contacta

OOST-SOUBURG / GOES -  Natuurlijk is Omroep Zeeland ook dit jaar present op de Contacta; met 226 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers is Contacta dé netwerkbeurs van Zeeland. Een woordvoerder van de Zeeuwse omroep: “In ons Huis van Bereik kunnen onze collega’s u alles vertellen over hoe Omroep Zeeland haar publiek bereikt.

Brengt u een bezoek aan de Contacta? Zorg dan dat u een Golden Ticket te pakken krijgt. Hiermee maakt u kans op een Ipad. Kom naar onze stand voor meer informatie.

Meet & Greet

Tijdens de Contacta zijn ook de bekende gezichten én stemmen aanwezig zoals Ariane Lafort, Elsa van Hermon en Mirjam van Wouwe. Iedere avond tussen 19 en 21 uur staan zij of één van hun collega’s klaar voor al uw vragen tijdens de Omroep Zeeland Meet & Greet.

Radio en tv

We zijn ook te volgen via radio en televisie. Op alle beursdagen (7-8-9 november) komt het radioprogramma Zeeland komt Thuis live vanaf de beursvloer. Op woensdag en donderdag wordt ook de Muziekmiddag live vanaf de Contacta uitgezonden.

Ook maken we dit jaar weer een Contacta Journaal, met impressies vanaf de beurs, portretjes van bedrijven en tips van interessante sprekers zoals zwemmer Maarten van der Weijden. En een speciale Omroep Zeeland kruiwagen gaat een rol spelen in het programma. Het programma wordt tijdens op beursdagen uitgezonden na Zeeland Nu vanaf 17.15 uur.

Emergoprijs

Om Zeeuwse innovatie te stimuleren, te waarderen en bekendheid te geven aan Zeeuwse innovaties wordt elk jaar de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo uitgereikt. Via de Zeeuwse Kamer werden op 12 september de vijf genomineerden bekendgemaakt. Ze dingen mee voor de juryprijs en de publieksprijs. Omroep Zeeland reikt deze publieksprijs uit. De winnaar van de publieksprijs krijgt een reclamecampagne ter waarde van € 2,500,- euro. Op 8 november wordt op de Contacta in Goes bekendgemaakt wie de juryprijs en publieksprijs winnen.”

Lees ook:“Abdijplein Zeeuws centrum”
Lees ook:Meet & greet laureaten Four Freedoms Awards
Lees ook:Contacta Goes
Lees ook:Contacta
Lees ook:Emergo prijs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>