Claverveld verder uitgewerkt

VLISSINGEN – Er waren onlangs bijeenkomsten over de ontwikkeling van het Vlissingse Claverveld. Omwonenden werden op 1 november geïnformeerd over de voortgang. Op 3 november konden belangstellenden kennis nemen van de eerste ontwerpen van de woningen, de verkaveling en richtprijzen.

Inloopbijeenkomst 1 november

Op de inloopbijeenkomst voor omwonenden is informatie gedeeld over het bestemmingsplan, de diverse onderzoeken en voorziene verkeersmaatregelen. Omwonenden gingen in gesprek met medewerkers van de gemeente en hebben diverse aandachtspunten meegegeven. De planning is om het voorontwerp bestemmingsplan eind november 2017 ter visie te leggen.

Meedenkbijeenkomst 3 november

Vele tientallen belangstellenden gingen op 3 november in gesprek met makelaars, ontwikkelaars, architecten en medewerkers van de gemeente over Claverveld. Zij inventariseerden de wensen die er bij belangstellenden zijn. AM Zeeland en Zeeland Wonen toonden de eerste uitwerkingen van de twee-onder-een kap, vier-onder-een kap en levensloopbestendige woningen. De gemeente Vlissingen presenteerde de verkavelingskaart voor de vrije kavels.

Enquête woonwensen belangstellenden

Het projectteam van Claverveld hoort van belangstellenden in Claverveld graag hun ideeën en wensen. Maak uw interesse kenbaar en u kunt dan aansluitend uw wensen en ideeën aangeven.

Zie voor meer informatie de projectpagina.

Lees ook:Claverveld roept veel enthousiasme op
Lees ook:Overeenkomst woonwijk Claverveld
Lees ook:Claverveld
Lees ook:Eerste stap plan Rittenburg Middelburg!
Lees ook:Zeeuwse ontwikkelende partners voor Claverveld fase 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>