Walcherse gemeenten en Provincie eens over aanpak woningmarktafspraken

MIDDELBURG – Leden van de Colleges van Burgemeester en wethouders (B&W) van Middelburg, Veere en Vlissingen en het College van Gedeputeerde Staten zijn recent bijeen gekomen om met elkaar te spreken over het lopende proces om te komen tot gezamenlijke regionale woningmarktafspraken op Walcheren.

Op basis hiervan is door de Colleges afgesproken om gezamenlijk op korte termijn een onafhankelijk deskundig onderzoeker/adviseur aan te trekken. Aan de onderzoeker/adviseur wordt gevraagd deskundig en onafhankelijk onderzoek te doen en advies te geven aan provinciebestuur en gemeentebesturen over de procesgang. Bedoeling is om dit onderzoek/advies zo spoedig mogelijk te starten. Gemeenten en provincie bereiden de aanpak op korte termijn gezamenlijk verder voor.

Lees ook:Totaalakkoord Thermphos tussen Rijk, Provincie en Zeeland Seaports
Lees ook:Vlissingse boulevard-glijbaan nog steeds gesloten!
Lees ook:Walcherse gemeenten samen vooruit in sociaal domein
Lees ook:Adviezen Sloeweg!
Lees ook:Subsidie voor maatregelen Duurzame energie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>