Geslaagde Dag van de Mantelzorg

HULST – Ieder jaar vindt op 10 november de Dag van de mantelzorg plaats. Op die dag krijgen mantelzorgers extra aandacht en waardering in de vorm van een presentje. Het thema dit jaar “Mantelzorg doe je samen”.

Zorgen voor een ander wordt steeds belangrijker in tijden van vergrijzing. Daarom is het zeker in deze tijd goed om stil te staan bij het belangrijke werk dat mantelzorgers doen.

In de gemeente Hulst kregen op 10 november 2017 zo’n 800 mantelzorgers een presentje. Deze werden bij hen thuis bezorgd door een vijftigtal vrijwilligers. Ook wethouder Frank van Driessche ging op 10 november 2017 op pad om mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Hij bracht onder andere een bezoek aan mevrouw T. van Eetvelde – Janssens uit Hulst. Zij is mantelzorger van haar man.

Voor vragen over mantelzorg kunt u terecht bij Stichting Hulst voor Elkaar op tel. 0114-684700 of www.hulstvoorelkaar.nl

Lees ook:Mantelzorgers in !het zonnetje
Lees ook:Mantelzorgers in het zonnetje gezet!
Lees ook:Waardering mantelzorgers!
Lees ook:Bloemen voor Mantelzorger!
Lees ook:Complimenten voor mantelzorgers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>