Bedankt dat je langzamer rijdt

KAPELLE – De campagne “Bedankt dat je langzamer rijdt” startte afgelopen week in de gemeente Kapelle. Door aan te haken op deze Zeeuwse campagne vraagt de gemeente aandacht voor de maximaal toegestane snelheid binnen de bebouwde kom. Focus van de campagne ligt op de Dijkwelseweg en de Abdijstraat/Jufferswegje.

Aanleiding voor de campagne waren klachten van bewoners over de snelheid. De campagne is ontwikkeld door het Regionaal Overleg Verkeersveiligheid Zeeland en heeft al in een aantal gemeenten succesvol gedraaid. Reden voor Kapelle om ook aan te haken.

Wethouder Herselman gaf vanmorgen de aftrap van de campagne op de Dijkwelseweg. Samen met bewoners deelde hij appels uit aan bestuurders en vroeg zo aandacht voor de maximumsnelheid van 30 kilometer per uur.

Lees ook:Meer inzicht in verkeersveiligheid Kapelse wegen
Lees ook:Bedankt dat je langzamer rijdt!
Lees ook:Bedankt dat je langzamer rijdt succesvolle pilot voor terugdringen snelheid
Lees ook:Bedankt dat je langzamer rijdt gestart!
Lees ook:Bedankt dat je langzamer rijdt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>