ADRZ op tv

GOCES – Het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ ) was onllangs op maar liefst 2 momenten te zien op Omroep Zeeland. Op woensdag 8 november en zondag 12 november vertelden 2 van onze collega’s over hun werk in het ziekenhuis.

Op woensdag 8 november om 17.00 uur zond Omroep Zeeland een item uit over de Kraamafdeling van het ADRZ. Hierin vertelt obstetrieverpleegkundige Gerard Bin over zijn werk op de afdeling. Zondagavond om 18.00 uur demonstreerde fysiotherapeut Monique van Rooij samen met oud-IC-patiënt de heer Quinten de bedfiets. Deze fiets is een recente aanwinst van ons ziekenhuis en zorgt ervoor dat we patiënten op de onder andere de IC sneller kunnen mobiliseren.

 

Lees ook:Admiraal De Ruyter Ziekenhuis blij met stijging in AD top 100
Lees ook:Fysiotherapeuten ADRZ lanceren beweegrichtlijnen
Lees ook:ADRZ: Mee eten tijdens lunch of avondeten!
Lees ook:Fundusopie kan nu ook bij het Klinisch Chemisch Laboratorium ADRZ!
Lees ook:Workshops Heart Pillows maken voor borstkankerpatiënten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>