Voorbereidende werkzaamheden Ketelmakerij

VLISSINGEN -  VolkerWessels Vastgoed en gemeente Vlissingen ondertekenden eerder dit jaar een overeenkomst voor de realisatie van het project de Ketelmakerij in het Scheldekwartier. De voorbereidingen om in 2018 te kunnen starten met bouwen, zijn inmiddels in volle gang.

Proefsleuven

Vanaf woensdag 15 november 2017 worden op de locatie een aantal proefsleuven gegraven. Dit wordt gedaan omdat in de ondergrond van het terrein nog diverse funderingsresten en andere objecten aanwezig zijn. Door het graven van proefsleuven krijgen we beter inzicht in de mate waarin deze resten nog in de bodem aanwezig zijn. Deze werkzaamheden zijn nodig om de grond voor te bereiden op het bouwen van 86 woningen.

Lees ook:Werkzaamheden Ketelmakerij
Lees ook:Werkzaamheden Scheldekwartier Noord!
Lees ook:Werkzaamheden binnenstad!
Lees ook:Werkzaamheden Gravestraat Vlissingen!
Lees ook:Werkzaamheden kades Scheldekwartier!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>