Fysiotherapeuten ADRZ lanceren beweegrichtlijnen

GOES – De fysiotherapeuten van het Goese Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) verzorgen vrijdag 24 november om 10:30 uur in de centrale hal op de eerste verdieping ochtendgymnastiek voor opgenomen patiënten.

Het ADRZ brengt hiermee, op de Dag van de Fysiotherapeut, het belang van bewegen rondom een ziekenhuisopname onder de aandacht. Het is gebleken dat patiënten met een goede lichamelijke conditie sneller en beter herstellen na een zware buik- of longoperatie. Als de conditie te wensen overlaat is het, vooral voor oudere patiënten, raadzaam om deze voor de operatie te verbeteren. Fysiotherapeuten van het ADRZ hebben tips, adviezen en oefeningen voor het bewegen rondom een ziekenhuisopname in een folder gezet. De folder wordt uitgereikt aan patiënten die een operatie ondergaan

Lees ook:ADRZ-Workshops Heart-Pillows!
Lees ook:Workshops Heart Pillows maken voor borstkankerpatiënten!
Lees ook:Probleem noodstroomvoorziening ziekenhuis Goes nog niet over!
Lees ook:Fundusopie kan nu ook bij het Klinisch Chemisch Laboratorium ADRZ!
Lees ook:Opnieuw roze lintje voor borstkankerzorg ADRZ!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>