Startersdag goed bezocht

VLISSINGEN – De Vlissingse wethouder de Jonge opende op afgelopen woensdag de Startersdag Walcheren in Dok41 op de Kenniswerf in zijn stad. Hij benadrukte daarbij het belang van het faciliteren van startende ondernemers. Zij zorgen voor de nodige innovatie en vernieuwing!

De 3 Walcherse gemeenten zijn hierin ieder op hun eigen terrein actief. Vlissingen participeert met veel inzet in de Kenniswerf. Starters kunnen bij de gemeente terecht voor vragen over bestemmingsplannen, vestigingslocaties en vergunningen.

Ondernemersloket Vlissingen

Heeft u de Startersdag gemist? Neem dan contact op met het Ondernemersloket van de gemeente via telefoonnummer (0118) 48 74 93.

Lees ook:Startersdag 27 oktober in Vlissingen!
Lees ook:Goede voorbereiding belangrijk voor toenemend aantal starters
Lees ook:Inspiratie en informatie voor startende ondernemers
Lees ook:Startersdag Walcheren!
Lees ook:Startersdag Zeeuws-Vlaanderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>