Nationale vrijwilligersdag

VLISSINGEN -  Nationale Vrijwilligersdag is donderdag 7 december . Op deze bijzondere dag organiseert het Vrijwilligerspunt Vlissingen een feestelijke bijeenkomst rondom de uitreiking van een speciale kalender. De bijeenkomst is van 16.00-17.30 uur in het Stadscafé in het stadhuis van Vlissingen.

De kalender is een geschenk aan Vlissingse vrijwilligers en wordt op deze middag uitgereikt als blijk van waardering voor alle inzet.

Uitreiking

Tijdens de bijeenkomst reikt wethouder Vader persoonlijk de kalender uit aan de Vlissingse Helden van 2017. Zij hebben dit jaar symbool gestaan voor alle Vlissingse vrijwilligers.
Het wordt een extra feestelijke bijeenkomst omdat ook Marijke van Peene als Zeeuwse Sien aanwezig is. Zij zal alle aanwezigen op haar manier zeker aan het lachen kunnen krijgen. Zie de website van het Vrijwilligerspunt voor meer informatie over deze bijeenkomst.

Na 7 december ligt de kalender bij de receptie in de publiekshal van het stadhuis. Vlissingse vrijwilligers kunnen deze daar gratis ophalen.

Lees ook:Frans Naereboutprijs!
Lees ook:Voorlichtingsbijeenkomst vrijwilligersactie ‘NLdoet’!
Lees ook:Voorlichtingsbijeenkomst vrijwilligersactie ‘NLdoet’ !
Lees ook:Gemeente Vlissingen start met vrijwilligersondersteuning!
Lees ook:Vlissingse Vrijwilligersmarkt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>