Gewond met drugs in auto

KWADENDAMME – Omstanders meldden afgelopen donderdag via 112 dat zij het slachtoffer van een verkeersongeval aan de Fransjesweg in Kwadendamme uit zijn auto hielpen. Toen agenten ter plaatse kwamen hadden medewerkers van de ambulancedienst zich al over het 25-jarige slachtoffer uit de gemeente Borsele ontfermd. Gelukkig vielen de verwondingen van de man mee en hoefde hij niet naar het ziekenhuis.

Bij de man werd een blaastest afgenomen, omdat het vermoeden ontstond dat hij de auto onder invloed had bestuurd. De man blies een P. Toen wisten de agenten dat hij in ieder geval niet onder invloed van alcohol was en hebben ze de man meegenomen naar het politiebureau om daar een speekseltest en een bloedproef te doen. Uit de speekseltest kwam naar voren dat de man harddrugs had gebruikt. Een arts heeft bloed van de man afgenomen. De exacte uitslag is nog niet bekend.

Drugs en boksbeugel in auto

Bij zijn fouillering overhandigde de man een zakje pillen aan de agenten. Dat is in beslag genomen. Er is onderzoek in de auto gedaan. Hier werd een boksbeugel en een zak met daarin 362 gram amfetamine aangetroffen. De man is ingesloten in een politiecel in Torentijd. Daar zal hij gehoord worden over de strafbare feiten die hij heeft begaan.

De auto, die overigens niet het eigendom van de man uit de gemeente Borsele was, was behoorlijk beschadigd en is weggesleept door een takelbedrijf.

Lees ook:Onder invloed van pillen in de auto
Lees ook:Onder invloed van drugs achter stuur
Lees ook:Onder invloed van alcohol en drugs
Lees ook:“Onder invloed van drugs in de auto!”
Lees ook:Ongeluk in Kwadendamme: slachtoffer foetsie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>