Bedrijfsafval Hulst

HULST – Voor de inzameling van bedrijfsafval kunnen bedrijven geen gebruik maken van de gemeentelijke afvalinzameling. Dit is enkel  bedoeld voor huishoudelijk afval. Dit wordt in de gemeente Hulst ingezameld door de Zeeuwse Reinigingsdienst (ZRD). De ZRD mag geen bedrijfsafval inzamelen. Bedrijven kunnen hun bedrijfsafval laten ophalen door een particulier of regionaal bedrijf.

Bedrijven die toch nog gebruikmaken van de gemeentelijke afvalinzameling – en dus reinigingsrechten betalen – worden geadviseerd contact op te nemen met de gemeente Hulst op tel. 14 0114.

Voor 2018 zijn de reinigingsrechten voor bedrijven 421 euro; dit onder voorbehoud van vaststelling van het tarief door de gemeenteraad dd. 14 december 2017 en exclusief extra rolemmers (extra grijze rolemmer 412 euro).
Particulier bedrijven kunnen veelal een meer passender en daarmee ook goedkoper alternatief aanbieden.

Lees ook:Extra geld kinderarmoede!
Lees ook:Gratis parkeren Hulst
Lees ook:Afvalinzameling verandert
Lees ook:Enquête afvalinzameling!
Lees ook:Gratis parkeren!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>