“Gratis dagkaartenactie NS nep”

MIDDELBURG – “Pas op, de internetactie waarin de Nederlandse Spootwegen (NS) gratis dagkaarten aanbiedt is nep”, waarschuwt een Zeeuw zondagochtend aan Zeeland.Blog. Het blijkt dat er onder andere zondagochtend mails zijn gestuurd naar diverse Zeeuwen. Na controle blijkt het emaiadres nogal afwijkend te zijn ([email protected])

Daarin is te lezen:

“Beste NS reiziger,

Doordat de NS de afgelopen dagen zo negatief in het nieuws is verschenen hebben we besloten om onze trouwe reizigers tegemoet te komen.  Er liggen 2 dagkaarten voor u klaar waarmee u in een dag door heel Nederland kunt reizen. Wilt u een dagje weg met een vriend of vriendin? Grijp dan nu je kans en haal deze 2 gratis kaarten op met een paar simpele klikken.
Onze excuses!Met vriendelijke groet,

NS Klantenservice.”

In maart is er ook al zo’n incident geweest.

Lees ook:Gratis openbaar vervoer stopt voor 65+ in Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Gratis dagkaarten Vlissingse kermis!
Lees ook:Openbaar vervoer met de belbus!
Lees ook:Moeders varen gratis over!
Lees ook:Nasleep storm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>