Souburgse tandarts verhuist

OOST-SOUBURG – Tandartspraktijk Vanneste verhuist in januari van de Eemstraat naar de Kanaalstraat in Oost-Souburg.

Tandarts I. Vanneste dinsdag in een schrijven aan zijn patienten: “Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest in mijn praktijk aan de Eemstraat is het moment aangebroken om een professionele samenwerking aan te gaan met Mondzorg Dogterom.In de 18 jaar dat ik hier tandarts ben, heb ik mij hard ingezet om samen met mijn team kwalitatieve mondzorg te bieden. Het dreigend tandartsen tekort, een overheid die steeds meer aanstuurt op taakdelegatie en de vele extra administratieve taken hebben mij de laatste jaren aan het denken gezet. Een en ander raakte in een stroomversnelling toen mijn collega-tandarts Julie Vanwalleghem besloot te stoppen met werken. Om de continuïteit naar de toekomst te verzekeren ben ik enkele maanden geleden in gesprek gegaan met Mondzorg Dogterom. Samen met het team van Mondzorg Dogterom willen wij in Oost-Souburg zorgen voor een praktijk waar optimale, kwalitatief hoogstaande tandheelkundige zorg wordt verleend aan onze patiënten. Ik ben ervan overtuigd dat deze professionele samenwerking een bredere aanpak kan bieden voor de toekomst. Het team van Mondzorg Dogterom heeft hierin ruime ervaring. Het is dan ook met veel vertrouwen dat ik deze samenwerking aanga. Mijn huidige assistentes ( Ines en Abigail) en mondhygiëniste ( Lilian) zullen vertrouwde gezichten blijven in de praktijk. Daarnaast blijf ik als tandarts ook werkzaam in de praktijk. Tevens hopen we op korte termijn een nieuwe collega-tandarts te vinden om ons team te komen versterken. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de nieuwe praktijk aan de Kanaalstraat 40 in Oost-Souburg.

Het voormalige pand van stoffen- en gordijnenwinkel de Faam wordt getransformeerd tot een modern tandheelkundig centrum. De praktijk van tandarts Ruissen, die tot nu toe gevestigd was aan het begin van de Kanaalstraat, zal ook verhuizen naar de nieuwe praktijk. De praktijk aan de Eemstraat zal nog open zijn tot en met vrijdag 29 december. De eerste 2 weken van januari is de praktijk gesloten, maar voor spoedgevallen is er waarneming geregeld. Het is mij een genoegen u mee te kunnen delen, dat per 15 januari de deuren zullen openen van Mondzorg Dogterom Oost-Souburg aan de Kanaalstraat 40 te Oost-Souburg.”

Lees ook:2 jochies (15 en 16 jaar!) gearresteerd voor overval Oost-Souburg!
Lees ook:Souburgse bieb dicht op zaterdag
Lees ook:Werkzaamheden Verlengde Kanaalstraat Oost-Souburg!
Lees ook:Zorgen over een inwoner?
Lees ook:Steekpartij station Oost-Souburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>