Claverveld

OOST-SOUBURG – Een belangrijke formele stap voor de ontwikkeling van de 1e fase van Claverveld. Eind vorige maand is het voorontwerp bestemmingsplan gepubliceerd. Dit ligt  tot en met 10 januari 2018 ter inspraak in de hal van het stadhuis en kunt u ook inzien op de pagina bestemmingsplannen in procedure.

Ontwikkeling fase 1

Het voorontwerp is de 1e stap om de ontwikkeling van fase 1 mogelijk te maken. Het gaat globaal gezien om het westelijke deel van de toekomstige woonwijk, gelegen tussen de Vrijburgstraat en West-Souburg. Het bestemmingsplan schrijft voor waar wegen, woningen en parken mogen komen en de regels die hier voor gelden. Voor de 2e fase van Claverveld stelt de gemeente op termijn een apart bestemmingsplan op.
Zie voor meer informatie de pagina Claverveld.

Lees ook:Zeeuwse ontwikkelende partners voor Claverveld fase 1
Lees ook:Eerste stap plan Rittenburg Middelburg!
Lees ook:Claverveld verder uitgewerkt
Lees ook:Overeenkomst woonwijk Claverveld
Lees ook:Claverveld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>