Code Oranje

MKIDDELBURG – Er geldt Code Oranje vanwege voor zondag voorspelde sneeuwval. De sneeuw zou vanuit het Zuid-westen ons land binnen komen en deze keer ook Zeeland aandoen. Tot nu toe is het Zeeuwse, in tegenstelling tot een groot deel van ons land, vrij van het witte goedje gebleven.

Vooral vannacht is er kans op gladheid. Maandag zou het wederom gaan sneeuwen.

Lees ook:Nu ook sneeuw in Zeeland!
Lees ook:Sneeuw in Vlissingen!
Lees ook:Eerste Zeeuwse sneeuw!
Lees ook:Sneeuw zorgt naast overlast ook voor plezier!
Lees ook:Eindelijk sneeuw!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>