Winters Zeeland

MIDDELBURG – Zeeland is tot zondagochtend achtergebleven bij de rest van Nederland wat het winterse weer betreft. Inmiddels sneeuwt het behoorlijk in de provincie. Voor de één betekent dat (verkeers)overlast, de ander beleeft er plezier aan. op de doorgaande wegen zijn de gladheidbestrijders in de weer.  De straatjes in de woonwijken worden niet gestrooid en blijven wat langer wit.

Lees ook:Gladheidbestrijding!
Lees ook:Strooien bij gladheid op de weg!
Lees ook:Het sneeuwt behoorlijk in Zeeland!
Lees ook:Gladheid: wat doet de Zeeuwse strooiploeg?
Lees ook:Gladheidbestrijding winterseizoen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>