2 kinderen dodelijk verongelukt

RITTHEM – Op de Sloeweg ter hoogte van Ritthem zijn dinsdagochtend twee auto’s frontaal op elkaar gereden. Daarbij is een kindje overleden. Een ander kind raakte zwaargewond, maar overleed later in het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen op dinsdag 12 december rond 7.45 uur een melding van een ongeval. Daarbij zouden twee auto’s op elkaar gebotst zijn. In een van die auto’s, komende vanuit de richting Terneuzen, zat een moeder met haar twee jonge kinderen. Deze auto is door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft beland en botste daarbij frontaal de tegemoet komende auto. Een van de kinderen, een 3-jarig jongentje is ter plekke overleden. De vrouw (30 jaar oud) en het andere kind, een meisje (5 jaar oud) raakten gewond. Beide zijn bevrijd uit de auto en gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook de bestuurder, een 35-jarige Middelburger, van de tegemoet komende auto raakte gewond en ook hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Het 5-jarige meisje overleed later die middag in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Onderzoek

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De weg is daarom afgesloten. Ook vraagt de politie getuigen zich te melden via 0900 – 8844 te melden of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. U kunt ook een tipformulier invullen.

Lees ook:Arnemuidenaar (25) dodelijk verongelukt!
Lees ook:Meisje (12) uit Hulst dood door val!
Lees ook:Dodelijke aanrijding! UPDATE
Lees ook:Crash Oosterscheldekering! UPDATE
Lees ook:Meisje (10) dodelijk verongelukt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>