Warm onthaal voor reizigers spitstrein op woensdag 13 december

VLISSINGEN – “Jammer genoeg zijn de feestelijke ritten van de eerste spitstrein door Zeeland afgelopen maandag vervallen”, meldt een woordvoerder van provincie Zeeland. “Boosdoener is de sneeuwval in grote delen van Nederland. In verband daarmee hebben de Nederlandse Spoorwegen (NS) en Prorail de dienstregeling aangepast.

Op dit moment ligt er nog veel sneeuw in Nederland en er valt nog steeds bij. Het is op dit moment onzeker wat dit betekent voor de dienstregeling op dinsdag. Om geen risico te lopen, hebben NS en Provincie besloten om de activiteiten rondom de eerste spitstrein te verplaatsen naar woensdag 13 december. We regelen die dag wat lekkers voor de reizigers die meereizen met de eerste spitstrein. Hostessen zorgen op die manier voor een warm welkom aan boord.

Als de weersomstandigheden het toelaten, rijdt de spitstrein om 6.41 en 7.41 uur. De trein doet tot Roosendaal alleen de stations van Middelburg. Goes en Bergen op Zoom aan. Met extra intercity’s in de spits kunnen inwoners van Zeeland een stuk sneller naar hun werkplek of school buiten de provincie reizen. De reistijd van Vlissingen naar Roosendaal wordt ruim een kwartier korter. Dat scheelt per dag een half uur reistijd op het traject. De spitstrein vertrekt 6.41 en 7.41 uur twee keer vanuit Vlissingen naar Roosendaal en ’s middags om 17.33 en 18.33 uur vanuit Roosendaal naar Vlissingen. De intercity stopt onderweg in Middelburg, Goes en Bergen op Zoom. De spitstreinen zijn een aanvulling op de huidige verbinding.”

 

Lees ook:Nieuwe spitstrein ging niet
Lees ook:Spitstrein start
Lees ook:Dienstregeling Zeeuwse Spitstrein
Lees ook:Intercity’s tijdens spits!
Lees ook:CAS: Brouwersdam afgesloten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>