Bijeenkomst Paal verschoven

PAAL – Een bijeenkomst in het kader van “Versterk de Westerscheldekust” stond eerder deze wweek gepland in Paal. Deze ging vanwege de weersomstandigheden niet door. De bijeenkomst is verschoven naar dinsdag 9 januari.

De Westerscheldekust in de gemeente Hulst heeft veel toeristische potentie. Dat vindt niet alleen de gemeente. Tijdens een bijeenkomst op 31 oktober 2017 dachten zo’n vijftig belanghebbenden en belangstellenden daar hetzelfde over. Enthousiast werden die avond vele ideeën en kansen geopperd; variërend van eenvoudig te realiseren initiatieven tot grote projecten.

Aan de hand van die inbreng wordt voor vier deelgebieden aan de slag gegaan: Walsoorden, Ossenisse, Paal en Emmadorp.
De bijeenkomsten in Walsoorden en Emmadorp vonden al plaats.
De bijeenkomst in Ossenisse staat gepland op maandag 18 december 2017. Die in Paal is verschoven naar dinsdag 9 januari 2018.

De deelnemers aan de bijeenkomst van 31 oktober 2017 zijn verdeeld over deze vier werkgroepen en gericht uitgenodigd. Andere geïnteresseerden kunnen zich alsnog aanmelden – en nadere informatie vragen – via [email protected] of via tel. 14 0114 – onder vermelding van “Werkgroepen Westerscheldekust”.

Lees ook:Enthousiasme voor versterking Westerscheldekust
Lees ook:Opnames tv-serie Grenslanders
Lees ook:Minder inwoners gemeente Hulst!
Lees ook:Inzameling oud papier!
Lees ook:Chemokar komt er aan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>