Levens gered

OOSTERLAND  - Twee voorbijgangers redden afgelopen woensdag rond 19.30 uur op de oosterlandse Molenweg het leven van een automobilist en zijn zoon die in het water belandde.

De 55-jarige bestuurder uit Nieuwerkerk raakte door onbekende oorzaken van de weg en de auto belandde op de kop in de sloot. Een 32-jarige voorbijgangster uit Oosterland belde onmiddellijk 1-1-2 en hield een 34-jarige voorbijganger uit Oosterland tegen om te helpen. Op dat moment riep de 9-jarige zoon in de auto om hulp. De 34-jarige man twijfelde geen moment en sprong in het water. Hij haalde eerst de jongen uit de auto en ging daarna terug om de 55-jarige vader uit de auto te halen. De zoon was licht onderkoeld en werd met de ambulancedienst naar huis gebracht. De vader werd met pijn in zijn rug voor c

Lees ook:Vader wildplasser mishandelt agent
Lees ook:Liefde levert iets op: Vrouw die echtgenoot redde krijgt heldenprijs
Lees ook:Jonge winkeldief (16) pikt computerspel!
Lees ook:Weer zelfmoord voorkomen!
Lees ook:Automobilist rijdt jongen omver en smeert hem!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>