Middelburgse Vleeshal: Help, hedendaagse kunst

MIDDELBURG – Vier keer per jaar houdt Vleeshal speciaal voor haar Vrienden een activiteit – binnen of buiten de tentoonstellingsruimte – waarin hedendaagse kunst centraal staat. In de jaarlijkse crash course ‘Help, hedendaagse kunst!’, ligt de nadruk op het kijken naar hedendaagse kunst. Vaak voelen mensen zich ongemakkelijk bij hedendaagse kunst, omdat ze denken het niet te begrijpen. Dit ‘niet-begrijpen’ hoeft echter geen probleem te zijn. Het stellen van vragen is vaak iets waar hedendaagse kunstenaars juist op uit zijn; vragen waarop vele antwoorden mogelijk zijn. Morgen, zaterdag 16 december vanaf 15.00 uur is Help, hedendaagse kunst! met Julia Mullié in de Middelburgse Vleehal, aan de Markt.

Voor meer informatie over het programma van aanstaande zaterdag, klik hier. Aansluitend vindt de presentatie van decreet #15 plaats in eetkamer Likkepot te Middelburg.

Dit programma is gratis toegankelijk voor onze Vleeshal Vrienden. Uiteraard bieden we niet-Vrienden graag de mogelijkheid om kennis te maken met ons Vrienden programma. Daarom is crash course ook toegankelijk voor niet-vrienden voor een entreeprijs van €4 (reguliere toegangsprijs) of als u lid wordt van ons Vrienden netwerk!

SAVE THE DATE
Op vrijdag 23 maart 2018 organiseert Vleeshal voor de tweede keer een diner in haar Gotische tentoonstellingsruimte. ‘Aan tafel met Vleeshal’ wordt georganiseerd in het kader van het Vriendenprogramma, ter viering van de Vleeshal en haar achterban.

Lees ook:Nieuwjaarsreceptie Vleeshal!
Lees ook:Publieksprogramma Vleeshal: ‘Show Personality, Not Personal Items’
Lees ook:Activiteiten De Vleeshal
Lees ook:Vleeshal Vrienden
Lees ook:Steun de Vleeshal Benefietdiner!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>