Vlissingen erkend leerbedrijf

VLISSINGEN – De samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven heeft gemeente Vlissingen voor 2017 en 2018 beoordeeld als erkend Leerbedrijf. Jaarlijks begeleidt de gemeente MBO-studenten in de richting van onder andere ICT, management assistent, secretariële ondersteuning, handhaving, juridische administratie en opleiding in de openbare ruimte (afval, reiniging en service). Vlissingen is opgenomen in het register van erkende leerbedrijven. Hiermee is de gemeente vindbaar voor MBO-scholen die een passend leerbedrijf voor hun studenten zoeken.

Directeur Martin van Vliet en stagiaires Noëlle van Doorn en Layana Thiel plakten op 14 december 2017 gezamenlijk de sticker op de deur van het stadhuis.

Lees ook:Beste stagebedrijf 2012: Arrondissementsparket Breda Middelburg!
Lees ook:Studenten geven kleur aan Kenniswerf met graffitiproject!
Lees ook:Stagiaires leren én werken op afdeling Geriatrie ADRZ!
Lees ook:Innovatieve step!?!
Lees ook:Verkeersexamen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>