Westkapelle aan de keukentafel te zien in het Polderhuis

WESTKAPELLE – De documentaire fotoserie Aan De Keukentafel van fotograaf Jan de Jonge is vanaf 13 januari te zien in het museumcafé van dijk- en oorlogsmuseum Het Polderhuis in Westkapelle.

De serie is een tijdsbeeld en een portret van de bevolking van Westkapelle. Jan de Jonge bezocht 110 huizen en fotografeerde in zwart-wit de bewoners aan de keukentafel. Meedoen aan de serie was bijzonder populair in het dijkdorp. Al snel na de aanvang meldden zich spontaan kandidaten vanuit het dorp. Het ging als een lopend vuurtje. De Jonge, die aanvankelijk van plan was de serie op honderd afleveringen af te ronden, bezocht nog tien adressen extra wegens de grote belangstelling.

De tentoonstelling loopt tot en met 2 april 2018. De openingstijden zijn: woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens de schoolvakanties is Het Polderhuis ook op maandag en dinsdag open.

Lees ook:Kampioenendag bij Polderhuis
Lees ook:Westkapelle op de fiets
Lees ook:Workshop papier maken!
Lees ook:Diekersdag
Lees ook:Tuus emaekt markt in Polderhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>