DELTA blijft hoofdsponsor Ride for the Roses

MIDDELBURG -  DELTA in Middelburg maakt als hoofdsponsor de komende 3 jaar het Zeeuwse fietsevenement de DELTA Ride for the Roses mogelijk.

DELTA investeert op vele manieren in de Zeeuwse samenleving. Al sinds 2009 is de naam DELTA verbonden aan de Zeeuwse editie van de Ride for the Roses. Met de sponsoring in 2018, 2019 en 2020 ondersteunt de Telecom & Energieleverancier de DELTA-ride stichting en zo worden samen de krachten gebundeld voor het goede doel. Bekijk ook de aankondiging.
Eddie Bogaert, voorzitter DELTA Ride for the Roses: “Met DELTA als hoofdsponsor hebben we al jarenlang een betrouwbare partner achter onze organisatie. Hierdoor is het mogelijk dat we het evenement jaarlijks organiseren én verder uitbreiden met de Zeeuws-Vlaamse Ride in Terneuzen, de LadiesNight Ride en de Strand Ride. Ook dit jaar weer gaan de opbrengsten van alle inschrijfgelden van het fietsweekend van vrijdag 8 t/m zondag 10 juni naar KWF Kankerbestrijding.”

Lees ook:Ride for the Roses!
Lees ook:Communicatieaanpak bij Ride for the Roses!
Lees ook:Ride for the Roses!
Lees ook:Opbrengst van Delta Ride for the Roses: 104.607 euro!
Lees ook:Pre-Ride for the Roses vanaf Vlissings Bellamypark!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>