Meeste kerstkaarten in Kapelle

KAPELLE – Inwoners van Kapelle kunnen deze dagen de meeste kerstkaarten verwachten van alle Zeeuwen. Dit blijkt uit het jaarlijks terugkerende Kerstkaarten Onderzoek van Greetz, verrassingsplatform en marktleider in Nederland op het gebied van online echte wenskaarten, naar afgelopen kerst. Zij maakten een rangschikking van steden en dorpen waar de meeste kerstkaarten worden bezorgd.
Kapelle koploper met 6,8 kerstkaarten per inwoner, Vlissingen en Goes nummers 2 en 3
De inwoners van Kapelle kunnen per persoon gemiddeld liefst 6,8 kerstkaarten verwachten. Dit is aanzienlijk meer dan de inwoners van Vlissingen en Goes. Hier worden per persoon respectievelijk 4,9 en 4,2 kerstkaarten bezorgd. Samen vormen deze steden de landelijke top 3. Daar ligt overigens nog wel ruimte voor verbetering; in ‘koploper’ Blaricum (Noord-Holland) worden per inwoner liefst 15 kerstkaarten bezorgd.

Zeeland zakt één plaats
Waar Zeeland in de vorige editie van het Kerstkaarten onderzoek nog de zesde plaats bekleedde, bekleedt de provincie dit jaar de zevende plaats. Op dit moment moeten de Zeeuwen de provincie Utrecht boven zich en de provincie Noord-Holland onder zich dulden.

Kerstkaarten met foto zijn populairder dan ooit en we bestellen steeds later
Fotokaarten zijn razend populair. Twee op de drie kerstkaarten is met één of meer eigen foto’s versierd. In 2015 was nog 58% van de kerstkaarten een fotokaart. Het favoriete tijdstip om kerstkaarten te bestellen was ook in 2016 tussen 21.00 en 22.00 uur, maar we doen dit wel steeds dichter op de kerst. In 2015 bestelden Nederlanders de meeste kerstkaarten op 20 december, in 2016 schoof dit moment op naar 22 december. Bij al deze kerstkaarten blijft de rode envelop overigens favoriet.

Bekijk hier het volledige Kerstkaarten Onderzoek met nog meer feitjes rondom kerstkaarten.

Lees ook:Zeeuwen maken kans op Valentijnsroos!
Lees ook:Minste inbraakpogingen Zeeland
Lees ook:Veel Zeeuwen hebben bonje met de buren
Lees ook:Meeste autoruitschade in Zeeland!
Lees ook:Meer gescheiden Zeeuwse mannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>