Kerstboom eruit

GOES – Ook dit jaar haalt de gemeente Goes de kerstbomen  huis aan huis op.

Een woordvoerder: “U kunt de boom bij de groene container zetten, de eerstvolgende keer dat deze geleegd wordt (in de tweede week van januari). Weet u niet precies wanneer dit is? Kijk dan even op http://afvalkalender.goes.nl. Woont u in het centrum en beschikt u niet over een groene container? Dan kunt u de kerstboom tussen 8 en 14 januari bij de ondergrondse container zetten. Hier worden de bomen deze week twee keer per dag opgehaald.”

Lees ook:Middelburg haalt kerstbomen op!
Lees ook:Kerstbomen ophalen in Middelburg!
Lees ook:Middelburg haalt kerstbomen op
Lees ook:Wilt u een grotere of extra groene container?
Lees ook:Ook in Goes kerstbomen ophalen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>