Middelburg haalt kerstbomen op

MIDDELBURG – De gemeente Middelburg haalt van maandag 8 januari tot en met vrijdag 12 januari tegelijkertijd met het huisvuil ook kerstbomen op. In de binnenstad en het Maisbaaigebied worden de bomen al op vrijdag 5 januari opgehaald.

Gedurende deze periode kunt u de kerstboom samen met de afvalcontainer vóór 07.30 uur ‘s morgens buitenzetten. Er rijdt dan een extra wagen speciaal voor de bomen. U moet de boom kaal aanbieden. De pot en de versiering eerst verwijderen.

Hoogbouw

Bij de hoogbouw wordt de kerstboom ingezameld op de dag dat de mini-containers bij u in de wijk worden geleegd. Graag uw kerstboom die dag vóór 07.30 uur bij de mini-containers of ondergrondse containers (maar niet op de plaat) aanbieden.

Binnenstad en Maisbaaigebied

In de binnenstad en het Maisbaaigebied wordt alleen huisvuil opgehaald door middel van ondergrondse afvalcontainers. De kerstbomen worden op vrijdag 5 januari opgehaald. De kerstbomen moeten die dag vóór 07.30 uur bij de ondergrondse containers (maar niet op de plaat) worden aangeboden.

Edelstenenbuurt

In de Edelstenenbuurt worden de bomen opgehaald op donderdag 11 januari.

De kerstbomen moeten die dag vóór 07.30 uur bij de ondergrondse containers (maar niet op de plaat) worden aangeboden.

Lees ook:Kerstbomen ophalen in Middelburg!
Lees ook:Middelburg haalt kerstbomen op!
Lees ook:Kerstbomen ophalen Middelburg!
Lees ook:Gemeente Middelburg haalt kerstbomen op!
Lees ook:Middelburg rond de feestdagen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>