Man dodelijk verongelukt

HULST – Een 76-jarige man uit Terneuzen is afgelopen donderdagmiddag om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval in Hulst.

De man reed rond 14.25 uur op de Rondweg (N290) toen hij door onbekende oorzaak van de weg raakte. De auto sloeg over de kop en kwam op de Parallelweg tot stilstand. Hulpverleners hebben het slachtoffer uit de auto bevrijd en eerste hulp verleend. Deze hulp mocht niet meer baten en de man overleed ter plaatse. Een traumateam uit België heeft ter plaatse geassisteerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

Lees ook:Dodelijk ongeluk Oostburg!
Lees ook:Dodelijk ongeval Nieuw- en Sint Joosland
Lees ook:Dodelijk bedrijfsongeval!
Lees ook:Dodelijk verongelukt!
Lees ook:Man overleden bij kolencentrale!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>