Stormschade begraafplaats

ZIERIKZEE - De storm die afgelopen woensdag over ons land trok, heeft ook op de algemene begraafplaats in Zierikzee schade aangericht. Door afgewaaide takken zijn een aantal grafmonumenten beschadigd.

Een gemeentewoordvoerder: “Op dit moment maken we een inventarisatie van de totale schade en proberen we de grafmonumenten zo snel mogelijk te herstellen. Indien mogelijk brengen we nabestaanden persoonlijk op de hoogte.”

Lees ook:Verwijderen grafmonumenten!
Lees ook:Uitbreiding begraafplaats!
Lees ook:Werkzaamheden begraafplaats Stavenisse!
Lees ook:Zoektocht eigenaren grafmonumenten in Koudekerke
Lees ook:Ruimen graven van start in Axel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>