Vrouw gearresteerd na openzetten gaskranen

AXEL - De politie heeft maandagmorgen vroeg een inwoonster van Axel aangehouden. In verwarde toestand had ze de gaskranen in haar woning opengezet.

Om 2.10 uur werden twee surveillance-eenheden naar Axel gestuurd. Er zou sprake zijn van een gevaarlijke situatie omdat iemand in haar woning de gaskranen had opengedraaid. Haar huisgenoot had de politie gebeld. Toen de agenten arriveerden roken ze inderdaad in de woning een sterke gaslucht. Ze troffen een verwarde en dronken vrouw aan. Omdat de vrouw een gevaar voor zichzelf en zeker voor anderen was is de vrouw aangehouden voor poging brandstichting. Aan het bureau is contact gelegd met hulpverleningsinstanties.

Lees ook:Dronken vrouw vliegt agent naar de keel Laatste update:!
Lees ook:Vrouw mishandeld!
Lees ook:Man slaat vrouw ziekenhuis in!
Lees ook:Wietlucht verraadt kwekerij!
Lees ook:Arrestatie na bedreiging met (nep)vuurwapen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>