Zing Mee Met Me Vlissingen

VLISSINGEN -  ‘Zing Mee Met Me Vlissingen’ is zaterdag 20 januari van 14.00 tot 15.00 uur in het CineCafé aan de Spuikomweg 7 in Vlissingen en van 14.30 tot 15.30 uur een editie van ‘Zing Mee Met Me Middelburg’ op het Plein in ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland aan de Kousteensedijk 7 in Middelburg. Meedoen is gratis.

 

 

Muzikanten
De muzikale begeleiding in Vlissingen wordt verzorgd door Suzan Steketee (zang, presentatie), Brian Quite (gitaar) en Peter Bolderman (basgitaar). In Middelburg zijn de muzikanten: Hanneke Luxembourg (zang), Jenny van Kampen (zang, presentatie) en Hans Heijmans (piano).

 

Taal

Samen zingen is niet alleen leuk om te doen, het schept een band én je kunt een taal beter leren door te zingen. Bezoekers die de Nederlandse taal nog niet helemaal beheersen (vluchtelingen, buitenlandse studenten, expats) leren al zingend nieuwe woorden en zinnen. Iedere editie bevat vijf à zes Nederlandse liedjes.

Landelijke reeks
Dit concept volgt de hoofdlijnen van de populaire reeks ‘Zing Nederlands Met Me’-middagen in Paradiso, Amsterdam. Inmiddels worden overal in het land soortgelijke sessies georganiseerd.

 

Iedereen die Nederlands wil leren en/of lekker uit volle borst mee wil zingen is welkom. Goed kunnen zingen is niet nodig, plezier in zingen wel!

Zing Mee Met Me wordt georganiseerd door ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland in samenwerking met Taalhuis Walcheren.

Lees ook:Zing Mee Met Me Vlissingen!
Lees ook:Taalhuis Walcheren!
Lees ook:Taalcafés
Lees ook:Taalcafés in Bibliotheek Terneuzen
Lees ook:Verbeter je Nederlands!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>