Fondsenplein Meet & Match: uitreiking Kern met Pit-trofee

 

MIDDELBURG – De Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij en ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland houden zaterdag 20 januari vanaf 9.30 uur de gezamenlijke bijeenkomst Fondsenplein Meet & Match/Kern met Pit. Locatie: ZB, Kousteensedijk 7 in Middelburg. De toegang is gratis. Graag wel vooraf aanmelden via het aanmeldformulier op de website www.dezb.nl.

 

Mensen die op zoek zijn naar financiering of advies voor hun project of burgerinitiatiefkunnen op die dag in gesprek met 9 verschillende fondsen.
Er kunnen workshops gevolgd worden om de projecten verder te versterken. Ook kunnen zij hun initiatief presenteren (‘pitchen’) aan de aanwezige fondsen. Een pitch mag maximaal 1 minuut duren. Ieder fonds beoordeelt per pitch of het project kansrijk is voor financiering. Daarnaast wordt de trofeewinnaar ‘Kern met Pit’ Zeeland 2017 uitgeroepen en wordt bekend gemaakt welke ‘Kern met Pit’-projecten daadwerkelijk uitgevoerd mogen worden in 2018.

Kern met pit/Meet & Match

Al 40 jaar wordt ‘Kern met Pit’ door de Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij georganiseerd. Ook al enkele jaren organiseert ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland het Fondsenplein Meet & Match. Beide activiteiten zijn bedoeld voor stichtingen, verenigingen en groepen burgers die een initiatief voor bijvoorbeeld een activiteit of project hebben opgezet en daarvoor op zoek zijn naar (verdere) financiering en/of advies.

 

Iedereen is van harte welkom om deze activiteit te bezoeken.

Lees ook:Fondsenplein Meet & Match!
Lees ook:Fondsenplein Meet & Match!
Lees ook:Hulp nodig bij succesvol fondsenwerven?
Lees ook:Meet & Match!
Lees ook:Ossenisse wint met nieuw dorpshart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>