Geruimde voertuigen

MIDDELBURG – Voor voertuigen die langer dan 13 weken geleden in Middelburg zijn geruimd is donderdag 18 januari een kijkmiddag.

De gemeente houdt een kijkmiddag als laatste ophaalmogelijkheid voor eigenaren van fietsen die op 27 september zijn verwijderd. Daarnaast wordt de eigenaar van een zilver/blauwe BMW van de 5 serie (zonder kenteken), die op 31 augustus 2017 is geruimd in de Wijdaustraat te Middelburg, nog eenmaal de mogelijkheid geboden om het voertuig op te komen halen.

Van 13.00 tot 16.00 uur kunnen rechtmatige eigenaren hiervoor terecht aan de Kleverkskerkseweg 53G (de gele loods achter de Voedselbank).

Fietsen kunnen worden opgehaald tegen betaling van € 15 voor verwijdering en opslag. Het verzoek is om dit gepast te betalen. Daarnaast dient een geldig legitimatiebewijs te worden overlegd en een passende fietssleutel.

Voor het ophalen van de BMW zullen eveneens de door ons gemaakte kosten in rekening worden gebracht. Zowel een geldig legitimatiebewijs als de autopapieren en de contactsleutel dienen te worden getoond.

Niet opgehaalde voertuigen zullen na de kijkmiddag worden verkocht, vernietigd, of geschonken aan bijvoorbeeld een goed doel.

Lees ook:Ophaaldagen geruimde fietsen!
Lees ook:Fietsenruiming
Lees ook:Fietsenruiming voorzijde Station
Lees ook:Controle op fietsparkeren
Lees ook:Fietsenruiming voorzijde Station

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>