Inwoners van Sas: schuif aan tafel

SAS VAN GENT - “In Sas van Gent werken we samen met inwoners toe naar een toekomstvisie”, aldus een gemeentevoordvoerder van Terneuzen. ”We doen dit in stappen. Eerst een enquête, toen een grote bijeenkomst in De Statie en vervolgens samen met een werkgroep… Hoe komen we nu tot een toekomstvisie? En hoe komt deze er uit te zien? En hoe wordt het echt een visie van Sassenaren?

Daarvoor hebben we samen met de werkgroep het volgende bedacht… Onze adviseur Roeland van Kerkhoff komt naar Sas om samen met iedereen die dat wil een opzet te maken voor de visie. Hij is drie dagdelen te vinden in De Statie. Iedereen is welkom om bij hem aan te schuiven en mee te denken over de teksten en de vorm van de visie. Natuurlijk neemt hij de input die er inmiddels al ligt mee. Zo is te zien wat er allemaal is aangedragen en kan gekeken worden of er nog aanvullingen nodig zijn. Kom langs! Ieders inbreng, hoe groot of klein ook, is waardevol. Roeland is er op donderdag 18 januari van 13.00 tot 22.00 uur en op vrijdag 19 januari van 8.00 tot 12.00 uur. “

Lees ook:Minister Plasterk opent vandaag Statie in Sas van Gent!
Lees ook:‘In je sas in Sas’
Lees ook:Multifunctioneel centrum Sas van Gent uit voorzorg gesloten
Lees ook:Schietpartij Sas van Gent!
Lees ook:Dierenpartij neemt afscheid van Rob van Ossewaarde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>