Omgaan met digitale overheid

VLISSINGEN – De cursus Digisterker start maandag 29 januari in ZB|Bibliotheek Vlissingen. Je leert onder meer hoe je gebruik kunt maken van digitale (overheids)diensten van de gemeente, het UWV en de Belastingdienst. De gratis cursus bestaat uit 4 wekelijkse lessen en wordt verzorgd door gediplomeerde Digisterker-docenten.

Cursusinhoud

De overheid doet steeds meer via het internet. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, om werk zoeken of om het doorgeven van een verhuizing. Of hoe je een DigiD kunt aanvragen en hoe je DigiD kunt gebruiken. Veel mensen weten dat niet of vinden het ingewikkeld. Daarom biedt de Bibliotheek een speciale internetcursus ‘Digisterker: werken met de elektronische overheid’ aan.

Cursusdata en kosten

De cursus bestaat uit 4 lessen en vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur in ZB| Bibliotheek Vlissingen, Spuikomweg 7 in Vlissingen.

Cursusdata: 29 januari, 5, 12 en 19 februari.

De cursus is gratis. Maximaal 6 deelnemers per cursusgroep.

Voor aanmelden en meer informatie: ga naar de agenda opwww.bibliotheekvlissingen.nl of mail naar [email protected].

Lees ook:Digisterker: werken met de digitale overheid
Lees ook:Cursus omgaan met de digitale overheid!
Lees ook:Computercursus ‘Digisterker’ in de Bibliotheek!
Lees ook:Computercursus Digisterker bij Bibliotheek Vlissingen!
Lees ook:ZB helpt bij belastingaangifte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>