Poëzieworkshop

 

VLISSINGEN – Anna de Bruyckere, de nieuwe stadsdichter van Middelburg, geeft woensdag 31 januari van 15.30 tot 17.00 uur een poëzieworkshop voor kinderen van 9 t/m 13 jaar in ZB| Bibliotheek Vlissingen aan de Spuikomweg 7 in Vlissingen. De workshop is gratis, wel aanmelden via [email protected].

Workshop
In deze workshop ga je volop zelf spelen: met gedichten en met hoe je heel je lijf, je hart en je ziel gebruikt om een gedicht over te brengen. We proberen van alles uit: hoe klinkt het als je een gedicht brengt zoals je oma zou doen? Of als de nieuwslezer van het tv-journaal? Als de meester of juf of als koning? Niet alle oma’s, nieuwslezers, onderwijzers en zelfs koningen zullen hetzelfde zijn…

We luisteren naar elkaar en helpen om elkaars spel zo overtuigend mogelijk te maken. Hoe klinkt het als je een gedicht brengt als jezelf? We ontdekken of een gedicht voor jou verdrietig of blij, boos of spannend, mysterieus of gewoon leuk is en hoe je dat over kunt brengen.

Kom je ook spelen met gedichten?
Wat doe je in het theater? Je kijkt en luistert en geniet van het spel dat je voor je ziet… of je geniet door zélf te spelen!

Ga voor een impressie en  meer informatie naar de Facebookpagina van ZB| Bibliotheek Vlissingen.

 

Lees ook:Gezocht: Zeeuwse dichters voor Sail de Ruyter!
Lees ook:Poëzieworkshop op Nationale Gedichtendag
Lees ook:Wie wordt de eerste Vlissingse Dichter bij de Zee?
Lees ook:Koninklijk bezoek bij Misa Criolla!
Lees ook:Vlissinger bundelde alle gedichten van Simon Vinkenoog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>