Zeeuwse voedselagenda

MELISKERKE - De foodsector is een belangrijke pijler van de Zeeuwse economie. Hoe de sector samenwerkt en wat ze komend jaar gaat doen is verwoord in “Voedselrijk Zeeland, food agenda 2018″.

Landbouw en visserij zijn onlosmakelijk verbonden met Zeeland. Het is de grootste akkerbouwprovincie van Nederland en één van de belangrijkste centra voor handel in vis en schaal- en schelpdieren in Europa. De foodsector, de hele keten van landbouw- en visserijbedrijven, werkt nauw samen met overheden en kennisinstellingen.

In de voedselagenda staat welke acties er komend jaar ondernomen gaan worden om problemen het hoofd te bieden en kansen te benutten. Voorbeelden zijn: Agri & FoodCentrum Colijnsplaat, Visserijtop Zuidwest Nederland, nieuwe technieken in de fruitsector en de teelt van zeewier.

Bestanden

Lees ook:Investeren in Delta’s
Lees ook:Infratech!
Lees ook:Netwerken gezocht
Lees ook:Bestuurlijke Zeeuwse samenwerking
Lees ook:Inbreken? 1 dag niet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>