Klantonderzoeken en Waarstaatjegemeente

DOMBURG – “We hebben vorig jaar meegedaan aan een aantal klantonderzoeken:, aldus een woordvoerder van de gemeente Veere. ” De reden hiervoor is dat we hieruit informatie willen halen om onze dienstverlening te verbeteren. Uit de burgerpeiling kwam een score van 6,9 en met het klantonderzoek balie haalden we een 8,2. Wij scoren in vergelijking met soortgelijke gemeenten in het algemeen hoger. De resultaten van de onderzoeken willen we betrekken bij de verbetering van de dienstverlening. Omdat we streven naar een excellente dienstverlening.

Ondernemerspeiling

Ook werd er een ondernemerspeiling gehouden. Hieruit kwam geen algehele score maar scores op een aantal thema’s. Het beeld was wisselend en op onderdelen voor verbetering vatbaar. Ondernemers waardeerden onze dienstverlening met een 6,5 en het ondernemersklimaat met een 6,7. De uitkomsten van de ondernemerspeiling willen we graag extra laten toetsen, omdat we willen inzetten op de juiste verbeteracties.
Hiervoor organiseren we begin 2018 een aparte bijeenkomst met een delegatie van onze ondernemers en de ondernemersmanager. Dit om samen te kijken wat er beter kan.”

Vragen over deze onderzoeken?

Heeft u nog vragen over deze onderzoeken dan kunt u mailen met [email protected]

Uitslagen raadplegen

De uitslagen van de onderzoeken zijn hieronder te raadplegen of via voor de burgerpeiling: https://www.waarstaatjegemeente.nl/dashboard/Burgerpeiling/
En dan Veere intypen.

Voor de ondernemerspeiling: https://www.waarstaatjegemeente.nl/Jive/JiveReportContents.ashx?report=wsjg_op&inp_geo=gemeente_717.

Document download informatie:

  • Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader

Lees ook:Digitale Burgerpeiling en Ondernemerspeiling!
Lees ook:Stijgende lijn dienstverlening Borsele
Lees ook:Onderzoeken en enquêtes
Lees ook:Dochter 2eKamerlid Ad Koppejan scoort het hoogst in Cito-toets!
Lees ook:Betalen, betalen, betalen: Belastingaanslagen Veere!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>