Middelburgse Nieuwjaarsreceptie

MIDDELBURG – Het gemeentebestuur van Middelburg, houdt vandaag 13 januari,  zijn nieuwjaarsreceptie in het stadhuis aan de Markt. U bent vanaf 16.00 uur van harte welkom.

De receptie duurt tot 18.00 uur. Rond 17.00 uur houdt burgemeester Harald Bergmann zijn nieuwjaarstoespraak. De nieuwe stadsdichter Anna de Bruyckere zal tijdens deze nieuwjaarsbijeenkomst haar eerste gedicht voordragen.

Vanaf 15.00 uur is het stadhuis geopend om kennis te maken met twee organisaties die zich maatschappelijk inzetten voor Middelburg. Rotary Club Middelburg vertelt u meer over hun project “Gezonde start, gezonde toekomst”, educatie over goede en gezonde voeding voor Middelburgse basisschoolleerlingen. Welzijn Middelburg (SWM)presenteert een boekje dat zij met Arduin heeft ontwikkeld. In dat boekje staan tips voor mensen die contact zoeken en voor mensen die anderen ergens bij willen betrekken.

Lees ook:Boekje Middelburgse stadsnatuur
Lees ook:Pierre Wind leert jonge Zeeuwen beter eten
Lees ook:Club VIEF houdt open middag!
Lees ook:Nieuwjaarsreceptie in het oude stadhuis van Middelburg!
Lees ook:Kinderrechten Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>